Psychoterapeutický výcvik v biodynamické body-psychoterapii 2018

Postup pro přihlášení

Výcvik byl zahájen v lednu 2018 a přihlašování do něj již není možné.

Protože psychoterapeutický výcvik je dlouhodobé vzdělávání a nikoli pouhý kurz, je proto i přihlašovací procedura o něco složitější. V ojedinělých případech nemusí dokonce být účast na tomto výcviku pro uchazeče vhodná. Lektoři a organizátoři musí být také připraveni na situaci, kdy by počet přihlášek přesáhl maximální kapacitu a bylo by třeba rozhodnout, koho do tohoto běhu výcviku zařadit. Pokud by taková situace nastala, jedním z důležitých kriterií bude pořadí, v jakém dojdou přihlášky spolu se zálohou; přičemž přihláška je platná až se zasláním zálohy. Současně si lektoři i organizátoři vyhrazují právo vzít do úvahy i jiná kritéria, např. předpokládanou připravenost stát se biodynamickým body-psychoterapeutem.

Přihlašování probíhá od 20. září do 20. října 2017. V případě, že nebude kapacita výcviku naplněna, bude možnost se přihlásit i později do 31.12. 2017.

Pro přihlášení do výcviku zadejte do následujícího formuláře své jméno a e-mailovou adresu a odešlete. Do 5 minut Vám přijdou další instrukce e-mailem. Nezapomeňte případně zkontrolovat složku Spam a Hromadné. E-mail dorazí z adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pokud by e-mail nedorazil do 15 minut, napište, prosíme, na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Přihlásit se mohou ti, kdo se zúčastnili Vstupního workshopu pro výcvik 14.-17.9.2017, a ti, kdo požádali o individuální souhlas, že se mohou do výcviku hlásit bez Vstupního workshopu. Možnost takový souhlas případně získat je stále otevřená. Je třeba, abyste napsali na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a uvedli, jakou máte dosavadní zkušenost s body-psychoterapií na sobě, případně s příbuznými přístupy..

Přihlašování bylo ukončeno.

Zálohy a číslo účtu pro jejich zasílání

Spolu s přihláškou se odesílá záloha ve výši 2.000 Kč. Tato záloha je nevratná - viz dále storno podmínky. Po oznámení, že jste do výcviku přijati, se odesílá druhá záloha ve výši 4.000 Kč - splatná je do 15. listopadu 2017. Třetí záloha před započetím výcviku je splatná do 30. prosince 2017 a její výše je 4.000 Kč.

Zálohy posílejte převodem na účet 2401289078 / 2010, jako variabilní symbol uveďte prvních šest čísel Vašeho rodného čísla.

Ve výjimečných případech v případě finančních obtíží je možné dohodnout individuální rozložení splátek. V takovém případě se obraťte na organizační asistentku na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Toto ale neplatí pro první zálohu 2.000 Kč. Tu je třeba vždy uhradit v plné výši spolu s přihláškou, aby přihláška byla platná a organizační tým se jí zabýval.

Platba ze Slovenska a dalších evropských zemí

Platba ze Slovenska: Pokud chcete zaplatit ze slovenské banky, použijte číslo účtu 2401289078 / 8330 a slovenský IBAN SK24 8330 0000 0024 0128 9078. V tom případě budete platit pouze poplatky jako za vnitrostátní převod z jedné slovenské banky do druhé. Je ovšem třeba správně určit částku v Eurech, kterou zašlete, a to kurzem Nakupujeme podle kurzovního lístku FIO na tomto odkazu (kurzovní lístek je až na konci jejich stránky). Doporučujeme použít bankovní převod, nikoliv vklad na účet, protože v takovém případě se vyskytly komplikace, které mohly být náhodně způsobené chybou pracovníka banky, ale nejsme schopni to ověřit.

Platba z jiných evropských zemí: Nejlevnější způsob zaslání je přes tzv. systém SEPA, kdy odesílatel i příjemce platí  každý poplatky své bance. Pro platbu použijte tyto údaje: IBAN CZ1320100000002401289078, BIC/SWIFT FIOBCZPPXXX, adresa banky Fio banka, a.s., V Celnici 1028/10, Praha 1, majitel účtu Institut biodynamické psychoterapie s.r.o., Chodská č.ev. 561, 252 30 Hlásná Třebaň - Rovina. Částku pošlete v Eurech, přičemž pro přepočet použijte kurz Nakupujeme podle kurzovního lístku FIO na tomto odkazu (kurzovní lístek je až na konci jejich stránky).

Storno podmínky

Při odhlášení do 15.11.2017 je storno poplatek 2.000 Kč. Při odhlášení do 15.12.2017 je storno poplatek 4.000 Kč. Při odhlášení do 31.12.2017 je storno poplatek 6.000 Kč. Při odhlášení po 31.12.2017 je storno poplatek 10.000 Kč.

Storno částky jsou u výcviku nepoměrně vyšší než u ostatních kurzů, protože zde se nehlásíte na jednotlivý víkend, kdy třeba můžete onemocnět a nemůžete přijet, ale děláte závazek na celou první čtvrtinu výcviku. Pokud byste tedy např. v lednu onemocněli a nemohli přijet, neznamená to, že se nemůžete dále výcviku účastnit. Prostě do něj nastoupíte na nejbližším dalším workshopu.

Kontakty a informace

Informace - organizační asistentka výcviku:
Kateřina Skálová, tel.: 732 133 778, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Oficiální organizace výcviku - tato adresa neslouží pro zasílání přihlášek:
Institut biodynamické psychoterapie, Chodská č. ev. 561, 252 30 Hlásná Třebáň - Rovina,
IČ: 06418082

 

Na začátek stránky

Zpravodaj o nových akcích

Zasíláme zhruba 4-7x ročně, pokud se na našem webu objeví nějaký nový termín kurzu či jiné akce. V každém e-mailu je odhlašovací odkaz. Více viz naše Zásady ochrany osobních údajů.

Aktuální akce:

Úvod do biodynamických masáží

Praktická sebezkušenostní výuka biodynamických masáží, jejichž cílem je energetické přeladění organismu, vede
Honza Nejedlý
12.-14.4. 2024 v Praze

Setkání v polaritě mužské a ženské energie

Víkendový kurz, ve kterém můžete prozkoumat svůj vztah k opačnému pohlaví. Určeno pro jednotlivce i páry. Vede Tomáš Morcinek
10.-12.5.2024 v Praze

Biodynamické masáže a práce s dotekem

Roční kurz biodynamických masáží a využití doteku (nejen) v psychoterapii, vede Honza Nejedlý, začátek kurzu 24.-26.5.2024 v Praze

Pestrý víkend párových technik

Prožitkový prodloužený víkend, na kterém se budeme setkávat vzájemně v polaritě mužské a ženské energie,   vede Tomáš Morcinek,
29.8.-1.9.2024 v Nesměni

Video kurz Úvod do psychosomatiky

Celostní pohled na člověka a jeho zdraví přednáší
MUDr. Dana Hlaváčková

Video kurz Reichových charakterových typů

Esence typologie osobnosti podle Wilhelma Reicha, přednáší
MUDr. Tomáš Morcinek

Přepis limbického otisku (Elena Tonetti)

V řízené imaginaci zhmotníte naplnění nejhlubších tužeb z dětství, aby Váš nervový systém získal zcela novou zkušenost, vede
MUDr. Tomáš Morcinek,
online

Přidejte se k nám na:

Facebook